Airco technieken

AIRCO

EEN BRON VAN COMFORT

MULTISPLIT

Bij een multisplit airconditioning systeem is het mogelijk om meerdere binnenunits op één buitenunit aan te sluiten. Op deze manier is het mogelijk om tot 9 binnenunits aan te sluiten. Dit is een groot voordeel wat betreft installatie en flexibiliteit. De Daikin multisplitsystemen maken gebruik van invertertechnologie; hierdoor wordt de koeling / verwarming continu aangepast aan de kamertemperatuur. Dit verhoogt het comfort aanzienlijk en is het energiezuiniger dan een traditioneel aan/uit-systeem. Dit airconditioning systeem kan eveneens gecombineerd worden met een luchtbevochtigingsfunctie, de 'Ururu'-reeks van Daikin.

 

HIGH WALL-toestellen airconditioning

Dit binnentoestel wordt hoog aan de muur opgehangen. Door zijn hoge plaatsing wordt de koude lucht ook rechtstreeks in de warmelucht-zone geblazen. Door zijn vormgeving is het toestel zeer geschikt om bijvoorbeeld boven een deur geplaatst te worden. De binnentoestellen zijn zeer compact en bestaan in verschillende uitvoeringen en designs. De laatste jaren komen er meer fabrikanten op de markt met een echt designmodel.

In de productfolders vindt u zo een designmodel onder FTXG. Dit is het paradepaardje van Daikin, met een uitzonderlijk design en uitzonderlijke technische prestaties en eigenschappen.

 

Vraag een gratis prijsofferte.

Airco is niet langer een luxe artikel maar veeleer een bron van comfort voor een aangename woon- en werkomgeving. Vertoeven in een aangename sfeer stimuleert de mens en het heeft een positieve invloed op zijn gezondheid. Enkele voordelen van onze airco's:

 

  • Stijlvol
  • Zuinig
  • Eenvoudig te bedienen
  • Fluisterstil

 

Ook u kunt genieten van een perfect binnenklimaat. Contacteer ons nu.

 

 

BLIJF STEEDS OP DE HOOGTE

Nieuws, promoties of andere interessante informatie. Volg ons op de voet:

 

 

Copyright © All Rights Reserved

CONTACT

Elreko bvba

Koen Van der Straeten

Mieregemstraat 194

1785 Merchtem

 

+32 (0) 493 494 753

info@elreko.be